Erzincan merkezli 3 ilde uyuşturucu operasyonu

Erzincan’da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde sevkiyatının önlenmesi amacıyla Erzincan-Erzurum yolu üzerinde bulunan Akyazı uygulama noktasında durdurulan yolcu otobüsünde arama yaptı.

3 şüpheli gözaltına alındı

Narkotik köpek Naz’ın tepki verdiği valizi açan polisler, 28 parça halinde 12 kilo 400 gram skunk buldu.

Çalışmalar kapsamında devam eden Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tespit ettikleri bir yolcu otobüsünü Sivas’ta durdurdu.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile yapılan işbirliği sonucunda ise 11 parça halinde 7 kilo 750 gram skunk maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu maddelerin temin edicisi ve sahibi olan şüphelilerle ilgili Diyarbakır’da gerçekleştirilen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler Erzincan’a getirildi ve ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti’ suçundan adli mercilere sevk edildi. Mahkemede tutuklanan D.H.Ş. cezaevine gönderilirken, diğer 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Leman’daki alçak karikatürün avukatlığını yapan Özgür Özel’e: Bu küstahlığı niçin savunuyorsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez AR-GE Başkanlığı Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu Kamp Programı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) ve Hz. Musa’yı resmeden Leman dergisinin yaptığı alçak karikatürün avukatlığına soyunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e tepki gösterdi.

ABD yargıcından geri adım yok! Dev teknoloji şirketinin itirazı reddildi

Huawei’e “ABD’den teknoloji sırrı çalma, şantaj faaliyetlerinde bulunma ve banka sahtekarlığı” gibi birçok suç isnat edilen ve 2018’de başlayan dava sürüyor. New York bölge federal yargıçlarından Ann Donnelly, davaya ilişkin 52 sayfalık kararını …

LeMan dergisi hedefte: Bir de mali soruşturma başlatıldı!

LeMan dergisine mali soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda derginin “yurt dışından mali destek alınıp alınmadığı” araştırılacak.

Tartışan mahkumlar yangın çıkardı: Yunanistan’da cezaevi ateşe verildi

Volos şehrindeki hapishanede çıkan yangın nedeniyle 4 kişi hastaneye kaldırıldı

Ermenistan Dışişleri Bakanı Mirzoyan’dan, Rus mevkidaşı Lavrov’a: İç işlerimize karışmayın

Ermenistan Dışişleri Bakanı Mirzoyan’dan, Rus mevkidaşı Lavrov’a: İç işlerimize karışmayın

‘Cumhuriyet düşmanı’nı asıldığı meydanda andılar

Cumhuriyet’in reformlarına karşı ayaklanan Şeyh Said idam edilişinin 100. yılında Diyarbakır’da anıldı. HÜDA PAR’lı Dinç, “Hamdolsun Şeyh Said’in yolundayız” dedi.