Yaktığı ateşe tiner döktü, hastanelik oldu

Samsun’da Genç Alevler İçinde Kaldı: Tinerin Parlaması Sonucu Ağır Yaralandı

Samsun’da bugün yaşanan olayda, Alaçam ilçesi Çeşme Mahallesi’nde evinde tinerle ateş yakmaya çalışan genç bir adam, tinerin aniden parlaması sonucu alevler içinde kalarak ağır yaralandı.

Olayın detaylarına göre, 27 yaşındaki Özcan K., evde ateşe tiner döktüğü sırada tiner birden parladı ve genç adam alevlerin arasında kaldı.

Hemen Alaçam Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı, burada ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yüzü, elleri ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklarla ağır yaralanan Özcan K., Samsun’daki hastanenin yanık bölümünde yoğun bakım altına alındı.

Özcan K.’nin hayati tehlikesi devam ederken, polis olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Related Posts

Tayland’da 5 günde 30 binden fazla yeni Covid-19 vakası tespit edildi: Covid XEC virüsü nedir?

Tayland’da 5 günde 30 binden fazla yeni Covid-19 vakası tespit edildiğini açıklayan Chulalongkorn Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Dr. Thira Woratanarat, bu artışın yeni bir dalganın ‘erken işareti’ olduğu uyarısında bulundu.

Rusya: Sumi ve Donetsk’te 3 yerleşim yeri kontrolümüze geçti

Rusya: Sumi ve Donetsk’te 3 yerleşim yeri kontrolümüze geçti

New York’ta düzenlenen Filistin’e destek gösterisine yeni mezunlardan anlamlı destek

ABD’nin New York kentinin Brooklyn ilçesinde, İsrail’in Gazze’de yaptığı soykırım protesto edilirken, New York Şehir Üniversitesinin (CUNY) mezuniyet töreninden çıkan bazı öğrenciler de Filistin’e destek gösterisine katıldı. Mezuniyet töreninden çıkan bazı öğrencilerin keplerini Filistin bayrağıyla süslediği görülürken, bir grup yeni mezun öğrenci de Filistin bayrağı açarak göstericilere destek verdi.

Doğurganlık hızı bir felaket

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin doğurganlık hızının 1,48’e gerilemesini bir ‘felaket’ olarak nitelendirdi. Erdoğan, “Bu tablo sadece bir istatistik değil, bizi harekete geçmeye çağıran açık bir ikazdır” dedi. Uluslararası Aile Forumu’nda konuşan Erdoğan, 2026-2035 dönemini ‘Aile ve Nüfus 10 Yılı’ ilan edeceklerini, tüm alanlarda aileyi merkeze alan güçlü adımlar atacaklarını söyledi.

Bursa’da sokakları birbirine kattı: Baltalı saldırgan tutuklandı

Bursa’da elindeki balta ile bazı araçlara zarar veren şüpheli tutuklandı.

DEM Parti PM sonuç bildirgesini açıkladı: ‘Eşit yurttaşlık ilkelerine dayalı mutabakata ihtiyaç var’

Terör örgütü PKK ile görüşmelerde aracı rolü oynayan DEM Parti’nin düzenlediği Parti Meclisi toplantısından sonuç bildirgesini açıkladı. Bildirgede, “Demokratik katılım ve toplumsal haklar bağlamında eşit yurttaşlık ilkelerine dayanan bir toplumsal mutabakata ihtiyaç vardır” ifadeleri kullanıldı