Transfer bitti! Galatasaray, Osimhen’e kavuşuyor

Galatasaray Victor Osimhen Transferinde Mutlu Sona Ulaştı

Süper Lig devi Galatasaray, uzun süredir hedeflediği Victor Osimhen transferinde nihayet mutlu sona ulaştı.

Napoli İle Anlaşma Sağlandı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun aktardığı habere göre; Galatasaray, Napoli ile Victor Osimhen transferinde anlaşma sağladı. Nijeryalı futbolcunun kısa bir süre içinde resmiyet kazanarak Galatasaray kampına katılacağı belirtiliyor.

Transferin Maliyeti

Transferde Galatasaray’ın Napoli’ye peşin 40 milyon euro ödeyeceği, kalan 35 milyon euro içinse 2026 yılına kadar taksitler halinde ödeme yapacağı ifade ediliyor. Buna ek olarak performansa bağlı olarak 5 milyon euroluk bonus maddesinin de sözleşmede yer aldığı belirtiliyor. Ayrıca Galatasaray’ın Osimhen’i ileride başka bir kulübe satması durumunda elde edilecek karın %10’unu Napoli’ye ödeyeceği de açıklandı. Anlaşmanın dikkat çeken bir diğer şartı ise Osimhen’in önümüzdeki iki yıl boyunca İtalyan kulüplerine transfer edilemeyecek olması oldu.

Galatasaray Performansı

Geçtiğimiz sezon toplamda 41 maçta forma giyen Victor Osimhen, 37 gol atarak 8 asist yapma başarısı gösterdi.

Related Posts

TBMM tatile girdi: Milletvekilleri fotoğraf çektirdi

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 28. Dönem 3. Yasama yılının sona erip tatile girmesinin ardından milletvekilleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Resmi Gazete’de bugün (21 Temmuz 2025 Resmi Gazete kararları)

Resmi Gazete’de 21 Temmuz 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var? İşte 21 Temmuz 2025 tarihli ve 32962 Sayılı Resmi Gazete ayrıntıları.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı’nın Oğlu Dünyaya Evleniyor

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı’nın oğlu Ömer Faruk Alfatlı ile Meltem Altun, görkemli bir düğün töreniyle evlendi. Törende önemli siyasi isimler ve davetliler bir araya geldi.

Filenin Sultanları Polonya’da!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2025 FIVB Finalleri için Polonya’ya giderek Japonya ile oynayacak.

İmranlı’da Otobüs Kazası: 4 Ölü, 33 Yaralı

Sivas’ta yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.

İYİ Partili Çömez’den Murat Çalık’a verilen raporun ‘Adli Tıp tarafından tahrif edildiği’ iddiası: Bu korkunç bir skandal, bile isteye birisini ölüme göndermektir!

İYİ Partili Çömez’den Murat Çalık’a verilen raporun ‘Adli Tıp tarafından tahrif edildiği’ iddiası: Bu korkunç bir skandal, bile isteye birisini ölüme göndermektir!