Rapçi Massaka, Barış Boyun Suç Örgütünü Öven Klipler Yayınladığı İçin Gözaltına Alındı
Ünlü rap sanatçısı M.İ. olarak da bilinen “Massaka”, İtalya’da cezaevinde olan ve kırmızı bültenle aranan Barış Boyun suç örgütünü öven klipler yayınladığı gerekçesiyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar sonucunda, Barış Boyun’un liderliğini yaptığı suç örgütünün eylem ve faaliyetlerini öven sosyal medya paylaşımlarını yapan Massaka, polis ekipleri tarafından tespit edildi.
Rapçi M.İ. Pendik’te Yakalanarak Gözaltına Alındı
Massaka’nın, Youtube platformunda Barış Boyun suç örgütünü öven klipler yayınladığı belirlendi ve polis ekipleri tarafından Pendik’te yakalanarak gözaltına alındı. Konuyla ilgili detaylı inceleme ve soruşturma devam ediyor.
More Stories
10 milyon hasta, dokuz gün tatil mağduru
Anahtar Parti Lideri Ağıralioğlu büyük kurultayın tarihini açıkladı
Baharın habercisi Pembe Ay görüldü