Rus Vatandaşı Usman Amriev’in Ölümü Şüpheli Bulundu
Rus vatandaşı Usman Amriev’in Bahçeköy’de ölü bulunmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Amriev’in eline sıkıştırılan Rusça notta, “Ben iftiraya uğrayacağım onlara inanma. Yemin ederim ki ben sadece hakkı aradım hepsi boşa çıktı. Tarihe ilim sahiplerinden biri olarak geçemeyeceğim. Beni kitaplara yazmayacaklar ancak herkes kendi cezasını çekecektir” ifadelerinin yer aldığı belirtildi.
Olayın Detayları
Olay, dün sabah saatlerinde Bahçeköy’de yaşandı. Bir vatandaşın ormanlık alanda hareketsiz yatan bir kişi görmesi üzerine yapılan ihbar sonucunda olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde Amriev’in hayatını kaybettiği tespit edildi.
Olay Yeri İncelemeleri
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonucunda Amriev’in başına çöp poşeti geçirilmiş ve bantlanmış halde olduğu belirlendi. Cesedin yanında bulunan Rusça not ve çantası içindeki eşyalar incelenerek detaylı bir şekilde araştırılıyor. Polis ekipleri, Amriev’in ölümünde şüpheli durumlar olduğunu belirledi.
Kimlik Tespiti ve İncelemeler
Polis ekipleri, Amriev’in kimliğini çantasındaki kart sayesinde tespit etti. Ayrıca Amriev’in eline sıkıştırılan notun bilgisayarda yazıldığı ortaya çıktı. Rus vatandaşının ölümüyle ilgili detaylı incelemeler devam ediyor.
Adalet Arayışı ve İncelemeler
Rusça notta, “Beni biatçı olarak gömmelerine izin vermeyin” ifadelerine yer verilirken, Kur’an-ı Kerim’den Bakara Suresi’nin 153. ayetinin de notta bulunduğu belirlendi. Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu polis ekipleri tarafından araştırılıyor. Soruşturma, tüm detaylarıyla devam ediyor.