Putin ve BAE Lideri Kremlin’de Görüştü

RUSYA Devlet Başkanı Vladimir Putin ve BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan arasındaki görüşme Kremlin’de başladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan’ın Kremlin’de bir araya geldiği bildirildi. Kremlin’den yapılan açıklamada, görüşmede Rusya-BAE arasında çok yönlü iş birliğinin mevcut durumu ile geleceğine yönelik beklentilerin yanı sıra Orta Doğu’daki durum ve uluslararası güncel konuların ele alınacağı kaydedildi.

Related Posts

Profesörün trajik ölümü! Babasını bidonla çöpe attı, doğum gününe gitti!

Mersin’de Prof. Dr. Selahattin Doludeniz’in ölümüne ilişkin tutuklanan oğlu Oğuz Doludeniz’in 25 yıl hapsi istendi. İddianamede Doludeniz’in babasının cesedini çöpe attıktan sonra doğum günü kutlamaya gittiği ayrıntısı yer aldı.

Bu ilimiz resmen kavruluyor: Termometreler 53 dereceyi gösterdi

Kentte etkisini sürdüren kavurucu sıcak havalar, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Termometreler 53 dereceyi gösterirken sıcaktan korunmak isteyen vatandaşlar ise yeşil alanlarda ve ağaç gölgeliklerinde serinlemeyi tercih etti. Bazı …

Halep’te Suriye ordusu ve YPG/PKK arasında çatışma çıktı

Suriye Savunma Bakanlığı Medya ve İletişim Dairesi, Halep’te Suriye ordusu ile terör örgütü PKK/YPG arasında çıkan çatışmada 1 askerin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Çin gemisi Filipin savaş gemisini taciz ederken beklenmedik bir darbe yedi

Pekin yönetimine ait iki gemi, ihtilaflı sularda çarpıştı. Gemilerden biri ağır hasar aldı.

YAŞ kararları Meclis gündeminde: Hangi objektif kriterler uygulanıyor, sahte diploma ile TSK’ya sızmalar önlenebiliyor mu?

YAŞ kararları Meclis gündeminde: Hangi objektif kriterler uygulanıyor, sahte diploma ile TSK’ya sızmalar önlenebiliyor mu?

Esenyurt’ta 4 Katlı Binada Yangın

Esenyurt’ta bir binanın 4. katında çıkan yangın kısa sürede söndürüldü, nedeni araştırılıyor.