Ozzy’nin Vefatı İçin Lokma Döktüler

Ozzy Osbourne’un Ardından Lokma Döküldü

İngiliz rock müziğinin efsane ismi olarak bilinen ‘Ozzy’ lakaplı John Michael Osbourne’un vefatı üzerine Adana’da duygusal bir etkinlik düzenlendi.

Birmingham yakınlarında 1948 yılında doğan ve 76 yaşında hayata veda eden ‘Ozzy’ lakaplı John Michael Osbourne’un sevenleri, Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı Şinası Efendi Caddesi’nde bir araya gelerek lokma dökme etkinliği düzenledi. Katılımcılar arasında birçok Ozzy hayranı yer aldı.

Ünlü rock şarkıcısının hayranlarından Caner Aygün, Ozzy Osbourne’un anısına lokma dağıttıklarını belirterek, “Her yıl ölümünün yıl dönümünde onun hatırasını yaşatmak için lokma dağıtmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Related Posts

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Yaşar Beyazgül gözaltına alındı

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Yaşar Beyazgül gözaltına alındı

İngiltere, Euro 2025’i Kazandı!

Lucy Bronze’un sakatlığına rağmen oynadığı finalde İngiltere, İspanya’yı penaltılarla yendi.

Şem’un El Gazi Türbesi’nde Dua

Develi ve Yahyalı’dan heyet, Gazze için dua etti, yağmur duası geleneği yaşatıldı.

Sarıyer’de bulunan cesedin elinde dikkat çeken not!

Sarıyer’de yol kenarındaki ormanlık alanda başına siyah çöp poşeti geçirilmiş ve bantlanmış halde bulunan erkek cesedinin Rus vatandaşı Usman Amriev’e (20) ait olduğu ortaya çıktı.

AK Parti Teşkilat Akademisi Kırşehir’de Gerçekleşti

Kırşehir’de AK Parti Teşkilat Akademisi ile partililere eğitim verildi, vizyon ve inanç vurgulandı.

Ümraniye’de sokak ortasında kadına şiddet

İstanbul Ümraniye’de bir kişi elinde silahla sokak ortasında kadına şiddet uygulayıp kafasına silah dayadı.