Anadolu Yıldızlar Ligi Sona Erdi

ANALİG Futbol Türkiye Birinciliği Afyonkarahisar’da Sonuçlandı

Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi’nde 14-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Futbol Türkiye Birinciliği müsabakaları sona erdi. Toplamda 32 takım ve 650 sporcunun yer aldığı organizasyon, Türkiye’nin 27 farklı ilinden katılım sağladı ve büyük bir ilgi gördü.

Afyonkarahisar, başarılı bir organizasyona ev sahipliği yaparken, genç sporcular hem yeteneklerini sergiledi hem de centilmence mücadele etti. Fair play anlayışının ön planda olduğu müsabakalar, sporun birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koydu.

Erkekler kategorisinde Kocaeli şampiyonluğa ulaşırken, Osmaniye ikinci, Erzincan üçüncü ve Sinop dördüncü sırada yer aldı. Kızlar kategorisinde ise Kocaeli bir kez daha zirvede yer alarak şampiyonluğunu ilan etti. Kayseri ikinci, Giresun üçüncü ve Batman ise dördüncü sırayı elde etti.

AFYONKARAHİSAR

Related Posts

TBMM tatile girdi: Milletvekilleri fotoğraf çektirdi

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 28. Dönem 3. Yasama yılının sona erip tatile girmesinin ardından milletvekilleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Resmi Gazete’de bugün (21 Temmuz 2025 Resmi Gazete kararları)

Resmi Gazete’de 21 Temmuz 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var? İşte 21 Temmuz 2025 tarihli ve 32962 Sayılı Resmi Gazete ayrıntıları.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı’nın Oğlu Dünyaya Evleniyor

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı’nın oğlu Ömer Faruk Alfatlı ile Meltem Altun, görkemli bir düğün töreniyle evlendi. Törende önemli siyasi isimler ve davetliler bir araya geldi.

Filenin Sultanları Polonya’da!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2025 FIVB Finalleri için Polonya’ya giderek Japonya ile oynayacak.

Transfer bitti! Galatasaray, Osimhen’e kavuşuyor

Galatasaray, Napoli ile Victor Osimhen transferi için anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, Victor Osimhen için Napoli’ye 40 milyon euro’yu peşin olarak, geriye kalan 35 milyon euro’yu ise 2026 yılına kadar taksitli şekilde verecek.

İmranlı’da Otobüs Kazası: 4 Ölü, 33 Yaralı

Sivas’ta yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.