Diddy ev hapsi isteyebilir: Terapi görmek istiyor

Amerikalı müzik yapımcısı ve rapçi Diddy’nin 1 ila 3 yıl arası hapis cezası alması bekleniyor. Ancak avukatı, bu süreyi cezaevinde değil, ev hapsinde geçirmesi için mahkemeye başvurmayı planlıyor.

Diddy’nin başsavunma avukatı Marc Agnifilo, müvekkilinin uzun süredir öfke kontrolü ve madde bağımlılığı sorunları yaşadığını ve bu konularda profesyonel terapi almak istediğini açıkladı. Agnifilo, cezaevlerinin bu tür terapiler için yeterli imkâna sahip olmadığını vurgulayarak, dışarıda bir destek ekibi kurduklarını söyledi.

Ünlü isim, terapi görmeyi gönüllü olarak kabul etti. Avukatına göre Diddy, bugüne kadar farkında olduğu bazı kişisel eksikliklerle yaşamış ve hapis sürecini bu sorunları çözmek için bir fırsat olarak görmek istiyor.

Agnifilo, denetimli serbestlik uygulanması durumunda, terapiyi zorunlu şart haline getirmeyi planladıklarını da ifade etti.

Related Posts

Erzincan’da Şiddetli Rüzgar ve Sel

Şiddetli rüzgar çatıları uçurdu, ağaçlar devrildi; sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi.

Son dakika Balıkesir’de deprem mi oldu? Az önce deprem Balıkesir’de nerede oldu? Balıkesir deprem Kandilli ve AFAD son depremler listesi 10 Ağustos 2025

Son dakika Balıkesir deprem haberleri..Balıkesir’de deprem mi oldu? Az önce deprem Balıkesir’de nerede oldu? Balıkesir Kandilli ve AFAD son depremler.. 10 Ağustos 2025 Balıkesir deprem son dakika haberleri haberin detayında…Artçı deprem mi oldu Balıkesir’de? Balıkesir son deprem büyüklüğü ne kadar? Balıkesir’de ve Balıkesir yakınındaki depremler nelerdir? Balıkesir’de anlık deprem mi oldu? Son dakika Balıkesir canlı deprem haritası..Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ve AFAD Balıkesir deprem haberleri.. Balıkesir’de hangi ilçelerde deprem oldu ve hangi ilçelerde en çok hissedildi? Bugün Balıkesir’de deprem mi oldu? Deprem Balıkesir’de ne zaman ve kaç şiddetinde oldu? En son Balıkesir’de nerede deprem oldu? Balıkesir deprem haberleriyle ilgili en çok merak edilenlerin cevabı haberde..

Üniversite Öğrencisi Teslime Hanedan’ın Ölümü

Aydın’da başından vurulmuş halde bulunan Teslime Hanedan, ailesinden şiddet gördüğü için uzaklaştırma kararı almıştı.

Çarptığı yön levhasında asılı kaldı

Çorum- Amasya karayolunda levhasına çarpan otomobil, direkte asılı kaldı. Kazada, araçtaki 4 kişi yaralandı.

Diyarbakır’da Hisami Apartmanı Davasında Cezalar Onandı

Diyarbakır’da yıkılan Hisami Apartmanı davasında 4 sanığa 17 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

‘Oybirliği’ ile gizlilik kararı tepkilere neden olmuştu… TİP’ten komisyona ilişkin açıklama!

Türkiye İşçi Partisi (TİP),’Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nda 2. oturum için alınan gizlilik kararına dair açıklamada bulundu. TİP tarafından yapılan açıklamada, “Toplantıda bugüne kadar kamuoyunda gündeme gelmemiş herhangi bir bilgi aktarımı olmamıştır, gizlilik kararı bir oturuma özeldi” denildi.