15 yaşındaki çocuk çobanı vurdu, babasını yaraladı

Bağlıkaya’da Çobanlar Arasında Kavgaya Silah Karıştı: 1 Yaralı

Olay, saat 11.00 sıralarında Bağlıkaya beldesinde gerçekleşti. Veyis Ergin ile aynı zamanda çoban olan Mehmet Düzgün’ün (37) oğlu N.D. ile koyun otlatma konusunda bir anlaşmazlık çıktı. Bu anlaşmazlık sonucunda N.D. av tüfeğiyle Veyis Ergin’i kasığından ve karnından yaraladı. Kanlar içinde kalan Ergin yere yığıldı. Mehmet Düzgün’ün oğlunun elindeki tüfek bir kez daha ateş aldı ve Düzgün de bacaklarından yaralandı.

Veyis Ergin’in eşi Esma Ergin ile kız kardeşi Sümeyye Kaya durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Durumu ağır olan Veyis Ergin ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Mehmet Düzgün ise otomobille aynı hastaneye götürüldü.

Olayı duyan her iki tarafın yakınları arasında ikinci bir olay yaşanmaması için jandarma ve polis ekipleri hastanede yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Acil serviste Veyis Ergin’in eşi Esma Ergin ile kız kardeşi Sümeyye Kaya birbirlerine sarılarak olayı ağlayarak ekiplere anlattı. Sümeyye Kaya, hastanedeki görevlilere Veyis Ergin’in durumu hakkında endişeli sorular yöneltti.

Jandarma ekipleri N.D.’nin yakalanması için çalışmalarına başladı.

Related Posts

YRP lideri Fatih Erbakan ittifak için tarih verdi, erken seçim çağrısı yaptı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, erken seçim çağrısını yineledikten sonra ittifak sorularına cevap verdi. Erbakan, ittifak görüşmelerinin seçime yakın bir dönemde olabileceğini söyledi.

CHP maskeli provokatörlerin oyuncağı haline geldi

AK Parti Kadın Kolları’nın programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Leman dergisinin Peygamberimiz’e (sav) hakaretini savunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e tepki gösterdi: “Milyonların gördüğü hakareti, rezilliği, provokasyonu sen göremiyorsan sorunu başkasında değil kendinde ara. CHP sadece belediye soyguncularının değil milletten kopuk marjinaller, yüzü maskeli provokatörler, ağzı bozuk sokak eşkıyalarının oyuncağı haline gelmiştir. Özgür Özel’in girdiği yol çıkmaz sokaktır.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Leman’daki alçak karikatürün avukatlığını yapan Özgür Özel’e: Bu küstahlığı niçin savunuyorsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez AR-GE Başkanlığı Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu Kamp Programı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) ve Hz. Musa’yı resmeden Leman dergisinin yaptığı alçak karikatürün avukatlığına soyunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e tepki gösterdi.

ABD yargıcından geri adım yok! Dev teknoloji şirketinin itirazı reddildi

Huawei’e “ABD’den teknoloji sırrı çalma, şantaj faaliyetlerinde bulunma ve banka sahtekarlığı” gibi birçok suç isnat edilen ve 2018’de başlayan dava sürüyor. New York bölge federal yargıçlarından Ann Donnelly, davaya ilişkin 52 sayfalık kararını …

LeMan dergisi hedefte: Bir de mali soruşturma başlatıldı!

LeMan dergisine mali soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda derginin “yurt dışından mali destek alınıp alınmadığı” araştırılacak.

Tartışan mahkumlar yangın çıkardı: Yunanistan’da cezaevi ateşe verildi

Volos şehrindeki hapishanede çıkan yangın nedeniyle 4 kişi hastaneye kaldırıldı