Havuzda baygın bulunan 6 yaşındaki çocuk kurtarılamadı

İstanbul’dan Sapanca’ya Tatil İçin Gelen Çocuk Havuzda Hayatını Kaybetti

Gelen bilgilere göre, Tekin ailesi tatil için İstanbul’dan Sapanca ilçesine geldi. Burada bungalov kiralayan ailenin 6 yaşındaki çocukları İ.T., evin havuzunda baygın halde bulundu. Babası tarafından havuzdan çıkarılan ve Sapanca İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan çocuk, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çocuğun daha önceden kalp rahatsızlığı bulunduğu ve bu hastalık sebebiyle tedavi gördüğü de öğrenildi. Çocuğun kesin ölüm sebebi, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü’ndeki otopsi merkezinde yapılacak otopsiden sonra ortaya çıkacak.

Related Posts

ABD Elçisi Barrack: Suriye bir deney, görevimiz ulus inşası değil

Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi ve ABD’nin Suriye Özel Elçisi Thomas Barrack ile ABD Dışişleri Yabancı Basın Merkezi Bilgilendirmesinde Barrack bölgeye dair başkan Donald Trump’ın vizyonunu değerlendirdi. İsrail-Filistin meselesi, İsrail’in Suriyede …

Suriye’den Hatay’a sıçrayan yangın kontrol altına alındı

Suriye’nin Lazkiye kırsalında başlayan ve Hatay’ın Yayladağı ilçesine sıçrayan orman yangını, havadan ve karadan yapılan müdahale sonrası kontrol altına alındı.

Antalya’da aslanın saldırdığı kişi taburcu edildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde hayvan parkından kaçan aslanın saldırması sonucu yaralanan Süleyman Kır, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

PKK neden silahlarını bu mağarada bıraktı? İşte Casene Mağarası’nın tarihi

Terör örgütü PKK’lı bir grup üye, silah bırakma sürecinin ilk adımı olarak Irak’ın Süleymaniye şehrinin 50 kilometre batısında bulunan Casene Mağarası’nda silahlarını yaktı. Tören için özenle seçilen mağaranın tarihi merak konusu oldu.

Bu çikolataları sakın tüketmeyin! En yüksek risk uyarısı verildi, acilen toplatılıyor

ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), alerjisi olanlar için ölümcül risk taşıyan çikolatalar hakkında en yüksek seviyede uyarı yayınladı. “Süt içermez” etiketi taşıyan ürünlerde süt tespit edilmesiyle, ülke genelinde acil geri çağırma başlatıldı.

Yaşlı adam midibüsün altında kaldı: O anlar kamerada

Kocaeli’nde midibüsün altına kalan yaya ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.