Mahir Polat’ın avukatları sağlık durumunu açıkladı

Ali Macit

ATK sevk sırasında kendisine son derece nazik davranıldığını belirten Polat, ilgilenen herkese teşekkürlerini iletti.

Polat, “Herkese merhabalar. Doktorların tarafsız olduğuna inanıyorum. Verecekleri kararın adil ve vicdanlı olacağına inanıyorum. Tansiyonum biraz yüksekti ama artık bu benim için normal bir durum haline geldi. Doktorlar da bunu görüp not aldılar” şeklinde konuştu.

Polat’ın avukatı, “Mahir Bey’in sağlık durumu artık cezaevi koşullarını aştı. Devlet yetkilileri tarafından fark edilerek adli tıp incelemesi yapıldı. En kısa sürede adil bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. Tahliye talebimizi bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Related Posts

Orman Genel Müdürlüğü’nden Antalya yangını açıklaması

Antalya’nın yanında Karabük’te de orman yangınıyla mücadele ediliyor.

Kırşehir’de jandarma 9 kök kenevir bitkisi ele geçirdi

Kırşehir’de jandarma ekipleri tarafından drone destekli yapılan kontrollerde, bir bahçede yasa dışı olarak ekildiği belirlenen 9 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Hatay’da ateşlenen askerler hastaneye kaldırıldı: İki asker şehit oldu

Hatay’da yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırılan 7 askerden 2’si şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı yaşananlarla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Kimlik başvurularında yeni dönem! Vesikalık yerine zorunlu oldu

Kimlik başvurularında vesikalık zorunluluğu ortadan kalktı. Artık Almanya’da vesikalık yerine yeni bir uygulama getirilirken benzer bir hizmetin Türkiye’de de olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

Kınalıada açıklarında bir tekne alev aldı

İstanbul’da Kınalıada açıklarında bir tekneden dumanlar yükseldi. Sahil Güvenlik ekipleri bölgeye intikal ediyor.

Özel’den, Bakırhan’ın siyasi tutsak yorumuna yanıt: Böyle bir ön şart koştuğumuzu kimse söyleyemez

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın ‘CHP olursa belki de bütün siyasi tutsaklar dışarıda olacak’ açıklamalarına yanıt CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den geldi. Özel, ‘”Bütün herkesin tutuksuz yargılanması esas. Komisyona girmeye böyle bir ön şart koştuğumuzu kimse söyleyemez’ dedi.