Arsenal’i endişe sardı: ‘Bu sezonun en iyisi, umarım ciddi bir şey değildir’

 

Gabriel, Premier League’in en sağlam savunma ikililerinden biri olan Saliba-Gabriel tandeminin kilit parçası olarak öne çıkıyordu. Ancak Fulham karşılaşmasının 15. dakikasında, arka adalesinden yaşadığı sorun nedeniyle sahayı terk etti.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Arteta, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Ne olduğunu tam bilmiyorum. Umarım ciddi bir şey değildir çünkü bu sezon bizim en iyi oyuncumuz oldu. Önümüzdeki önemli maçlar için ona ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Gabriel’in yaşadığı sakatlığın arka uyluk kası (hamstring)  kaynaklı olduğu düşünülüyor. Eğer bu teşhis doğrulanırsa, 8 ve 16 Nisan’da oynanacak Real Madrid karşılaşmalarında forma giyemeyeceği öngörülüyor.

Arsenal’in bir diğer savunmacısı Jurriën Timber da Fulham maçında dizinden sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Bu durum, Arteta’nın savunma planlarını ciddi şekilde sarsmış durumda.

İki önemli savunmacının yokluğunda Arteta’nın, Saliba’nın yanında Jakob Kiwior’a, sağ bekte ise Thomas Partey’e şans vermesi bekleniyor.

 

Related Posts

Şevval Çakal’dan Altın Madalya

Milli taekwondocu Şevval Çakal, FISU 2025’te altın madalya kazanarak tarihi bir başarı elde etti.

İdil’de Balık Ölümleri İnceleniyor

Şırnak’ın İdil ilçesinde iki gölette balık ölümleri üzerine inceleme başlatıldı.

Özkök dünyanın konuştuğu olayla ilgili tavsiyelerini sıraladı: Türk siyasetçiler de Kiss cam’e yakalandı

Gazeteci Ertuğrul Özkök ABD’li teknoloji şirketi Astronomer’ın CEO’su Andy Byron’un, Coldplay konserinde şirketin insan kaynakları müdürü olan Kristin Cabot’la sarılırken Kiss.Cam’a yakalanmalarını kaleme aldı.

Dağların arasındaki saklı cennet: Özellikle hafta sonu büyük ilgi görüyor

Canik ilçesine 18 kilometre uzaklıktaki Gölalan Şelalesi, ziyaretçilerine görsel şölenin yanı sıra doğa yürüyüşü, dağcılık, piknik ve foto safari gibi pek çok imkan sunuyor. Doğa tutkunları özellikle hafta sonu şelaleye büyük ilgi gösteriyor …

Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşıyla İstanbul’da yapılacak ‘nükleer müzakereleri’ görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi ile telefon görüşmesinde, cuma günü İstanbul’da yapılacak nükleer müzakerelerini ele aldı.

Hacettepe’de rektöre ders gibi protesto

Hacettepe Üniversitesi’nde mezuniyet törenine damga vuran protestoda öğrenciler, fakülte dekanı ve rektörün konuşmaları sırasında sırtlarını dönerek sessiz bir protesto sergiledi.