150 Chelsea ve Manchester City taraftarı ABD’ye gidemeyecek

Haklarında maçlardan men kararı bulunan 150 Chelsea ve Manchester City taraftarı, 15 Haziran-13 Temmuz’da ABD’de düzenlenecek 2025 FIFA Dünya Kulüpler Kupası’na gidemeyecek.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, şiddet içeren davranış geçmişi olan yaklaşık 150 Chelsea ve Manchester City taraftarının turnuva sırasında seyahat etmesi yasaklanacak. Men cezası olan taraftarlar, bu süreçte pasaport ve seyahat ile ilgili belgelerini polise teslim edecek.

FIFA’nın yeni bir sistemle ilk kez düzenleyeceği Dünya Kulüpler Kupası’nda toplam 32 kulüp yer alacak. Takımlar, 4’erli 8 gruba ayrılacak ve birbiriyle tek maç üzerinden karşılaşacak. Grubunu ilk 2 sırada tamamlayanlar, sonraki turlarda tek maç eleme usulüne göre karşılaşacak.

FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonu, 125 milyon dolarlık para ödülünün sahibi olacak.

Related Posts

Avrupa Birliği ile Fransa davalık oldu

Avrupa Birliği’nin yürütme organı olan Avrupa Komisyonu, ürünlerin üstüne yapıştırılan ve geri dönüştürme talimatlarını içeren etiketlerin AB yasalarıyla uyuşmaması dolayısıyla Fransa’ya dava açacak.

Kendilerini polis olarak tanıtıp, 4 milyon 250 bin lira dolandırdılar

Adana’da telefonla arayıp kendilerini polis olarak tanıttıkları Arif A.’nın (70) evindeki 4 milyon 250 bin lira değerindeki altınını alarak dolandıran Hayri İ. (23) ile Rıdvan G. (35), polisin operasyonuyla yakalandı. Şüpheliler tutuklanırken, altının bulunması için çalışma başlatıldı.

Şevval Çakal’dan Altın Madalya

Milli taekwondocu Şevval Çakal, FISU 2025’te altın madalya kazanarak tarihi bir başarı elde etti.

İdil’de Balık Ölümleri İnceleniyor

Şırnak’ın İdil ilçesinde iki gölette balık ölümleri üzerine inceleme başlatıldı.

Özkök dünyanın konuştuğu olayla ilgili tavsiyelerini sıraladı: Türk siyasetçiler de Kiss cam’e yakalandı

Gazeteci Ertuğrul Özkök ABD’li teknoloji şirketi Astronomer’ın CEO’su Andy Byron’un, Coldplay konserinde şirketin insan kaynakları müdürü olan Kristin Cabot’la sarılırken Kiss.Cam’a yakalanmalarını kaleme aldı.

Dağların arasındaki saklı cennet: Özellikle hafta sonu büyük ilgi görüyor

Canik ilçesine 18 kilometre uzaklıktaki Gölalan Şelalesi, ziyaretçilerine görsel şölenin yanı sıra doğa yürüyüşü, dağcılık, piknik ve foto safari gibi pek çok imkan sunuyor. Doğa tutkunları özellikle hafta sonu şelaleye büyük ilgi gösteriyor …